Curs 3: Cum sa-ti creezi propriul brand pe Amazon?

 Ai reușit să găsești un produs care sigur va face furori pe Amazon? Cum te vei diferenția față de concurență? Ai reușit să-ți creezi un Private Label? Cum stai la capitolul ambalaj pentru produsul tău?

  Experiența noastră și multitudinea ambalajelor si logo-urilor create ne-a dezvoltat simțul estetic suficient pentru a crea un curs de private label demn de luat în calcul pentru vînzarea produselor tale pe Amazon. Pentru că impactul vizual este foarte important în designul grafic, atenția noastră cade pe detalii.

Ce vei cunoaste dupa finalizarea cursului de Private Label ?

  •  Care sunt cele mai eficiente platforme de outsoursing unde poti gasi servicii de design eficiente si la preturi reduse.
  • Cum poti folosi Shopify pentru a obtine 5 Opțiuni creative și catchy de Brand Name pentru linia de produse pe care urmează să le vinzi pe Amazon.com
  • Cum poti obtine 5 Optiuni de design Logotip pentru a fi imprimat pe produsele tale pentru maxim 50$
  • Cum sa creezi un design ambalaj diferit fată de concurența pentru primul produs lansat pe Amazon.com
  • Cum sa Înregistrezi Brand Name-ului tău în Amazon Brand Registry pentru a-ți fi protejată marca comercială.
  • Cum sa inregistrezi domeniul .com pentru brandul tau.

 Pentru cine este creat acest curs?

  • Pentru persoanele care au trecut de etapa identificării unui produs pe Alibaba.com și producătorul solicită designul de logo și ambalaj ce urmează a fi aplicat în procesul de producere pentru a face produsele tale speciale și diferite.

Bonus: Vei primi gratuit 12 luni de utilizare a domain-ului tau .com 

  * Primesti 7 zile de acces gratuit la curs si achiti doar dupa perioada de proba. Desigur, doar daca consideri ca informatia este cu adevarat utila si te va ajuta sa te lansezi cu succes pe Amazon.

 Cost: 135$

Inregistreaza-te Acum

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published